Satisfactie 100% Garantat
0
Nu aveti nici un produs in cos.

0

Bine ati venit!

×

Cont nou

Informatii Profil

Informatii autentificare

sau autentifica-te

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Politică de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Incepand cu data de 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia datelor cu caracter personal.
Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, am pregătit aceast document prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele și serviciile oferite de site-ul ambalaje-alimentare.ro
Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

1. Cine suntem și cum ne puteți contacta

Ambalaje Alimentare (ambalaje-alimentare.ro) este denumirea comercială a societatii  ROMDIST PACKAGING S.R.L, avand sediul social in Ilfov, Str. Sinaia Nr.3,  Stefanestii de Jos, 077175, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J23/896/2010, CIF RO13575701

Întrucât suntem întotdeauna deschiși să aflăm opiniile dumneavoastră, precum și să vă furnizăm orice informații suplimentare de care ați putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, vă încurajăm să contactați Responsabilul cu protectia datelor la adresa de e-mail tatiana.petre@romdist.ro, prin poștă sau curier la adresa Str. Sinaia Nr.3, Stefanestii de Jos, Județul Ilfov – cu mentiunea: în atenția Responsabilului cu protecția datelor.

2. Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm

În general, colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți.
In general, datele pe care le colectam de la dvs. sunt:
Atunci când vă creeați un cont ambalaje-alimentare.ro, ne transmiteți: adresa de e-mail, numele și prenumele;
In cadrul contului creeat pe site-ul nostru aveți posibilitatea să adăugați informații suplimentare, precum: număr telefon mobil, număr telefon fix, data nașterii, adrese de livrare si/sau facturare, codul numeric personal.
Putem, de asemenea, să colectăm și să prelucrăm ulterior anumite informații cu privire la comportamentul dvs în timpul vizitării site-ului nostru web , pentru a vă personaliza experiența online și a vă pune la dispoziție oferte adaptate profilului dvs. De asemenea, putem stoca și colecta informații in cookie-uri și tehnologii similare, conform Politicii de Confidentialitate.

3. Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării

Datele dvs. cu caracter personal vor fi utilizate in urmatoarele scopuri:

1. Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;
2. Solutionarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate;
3. Returnarea produselor conform prevederilor legale;
4. Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;
5.Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile și serviciile oferite de site-ul ambalaje-alimentare.ro.

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între ROMDIST PACKAGING și dvs. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.

De asemenea, pot exista situații în care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială. Acestea pot include:
– Măsuri de protecție a site-ului web și a utilizatorilor site-ului ambalaje-alimentare.ro față de atacuri cibernetice;
– Măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente;
– Măsuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrări este interesul nostru legitim de a ne apăra activitatea comercială, fiind înțeles că ne asigurăm că toate măsurile pe care le luăm garantează un echilibru între interesele noastre și drepturile și libertățile dvs. fundamentale.

De asemenea, în anumite cazuri ne întemeiem prelucrarea pe dispoziții legale cum ar fi obligația de a asigura paza bunurilor și valorilor prevăzută de legislatia aplicabila in aceasta materie.

4. Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal

Ca regulă generală, datele dvs. cu caracter personal vor fi stocate cât timp aveți un cont pe site-ul ambalaje-alimentare.ro.

5. Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal următoarelor categorii de destinatari:
– furnizorilor de servicii de curierat;
– furnizorilor de servicii de plată/bancare;
– furnizorilor de servicii IT;

În anumite cazuri, dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.
Ne asigurăm că accesul la datele dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizeaza în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor si confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.

6. În ce țări transferăm datele dvs. cu caracter personal

Datele colectate de la dumneavoastră sunt stocate în Spațiul Economic European (SEE), dar pot fi, de asemenea, transferate și prelucrate într-o țară din afara SEE. Orice transfer de acest fel al datelor dumneavoastră cu caracter personal se va realiza în conformitate cu legislația în vigoare, fiind în siguranță și permanent monitorizate.
În cazul transferurilor de date în afara SEE, ROMDIST PACKAGING va utiliza clauzele contractuale standard și Privacy Shield ca garanții pentru țările care duc lipsă de o decizie privind caracterul adecvat al protecției din partea Comisiei Europene.

7. Cum protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.
Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultimă generație, certificate de securitate SSL si le stocam pe servere securizate
În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, vă atragem atenţia că transmiterea informaţiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate de către terţe părţi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

8. Ce drepturi aveți:

Dreptul la acces
Aveți dreptul de a solicita informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră. Puteți contacta responsabilul cu protectia datelor la adresa de e-mail tatiana.petre@romdist.ro, care vă va furniza datele cu caracter personal prin e-mail sau direct din contul dvs. de pe ambalaje-alimentare.ro, daca aveti unul.

Dreptul la portabilitate
De fiecare dată când ROMDIST PACKAGING vă prelucrează datele cu caracter personal prin mijloace automate în baza acordului dumneavoastră sau în baza unui acord, aveți dreptul să obtineți transferul unei copii a datelor dumneavoastră către dumneavoastră sau către o altă adresa. Acesta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ați transmis.

Dreptul la rectificare
Aveți dreptul să solicitați rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, dacă acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete. Dacă aveți un cont pe site-ul nostru ambalaje-alimentare.ro, puteți să vă actualizați datele cu caracter personal din contul dumneavoastră.

Dreptul la ștergerea datelor
Aveți dreptul să ștergeți oricând orice date cu caracter personal prelucrate de ambalaje-alimentare.ro, cu excepția următoarelor situații:

• aveți o solicitare nerezolvată la Serviciul Clienți;
• aveți o comandă deschisă care nu a fost expediată sau doar parțial expediată;
• aveți o datorie neplătită către ROMDIST PACKAGING;
• dacă există banuială sau ați folosit serviciile noastre în mod abuziv în ultimii patru ani;
• dacă ați efectuat o achiziție, vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal în legătură cu tranzacția dumneavoastră conform legislației de contabilitate.

Dreptul de a vă opune prelucrării bazate pe interes legitim
Aveți tot dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal bazate pe interes legitim.
Ambalaje-alimentare.ro nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor dumneavoastră sau în baza unor proceduri judiciare.

Dreptul de a vă opune marketingului direct
Aveți tot dreptul de a vă opune marketingului direct, inclusiv analizei profilului în scopuri de marketing direct. Când doriți, vă puteți dezabona de la marketingul direct prin urmatoarele mijloace:

• urmând instrucțiuni din fiecare e-mail de marketing;
• modificând setările contului dumneavoastră;

Dreptul la restricționare a prelucrării
Aveți dreptul să solicitați caambalaje-alimentare.ro să restricționeze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații: • dacă vă opuneți prelucrării în baza interesului legitim în ambalaje-alimentare.ro, acesta va restricționa orice prelucrare a acestor date până la confirmarea interesului legitim.
• dacă afirmați ca datele dumneavoastră cu caracter personal sunt incorecte, ambalaje-alimentare.ro trebuie să restricționeze orice prelucrare a acestor date până la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.
• dacă prelucrarea este ilegală, puteți să vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal și să solicitați restricționarea utilizării datelor dumneavoastră cu caracter personal.
• dacă ambalaje-alimentare.ro nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a vă apăra drepturile în instanță.

Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere
Dacă sunteți de părere că ambalaje-alimentare.ro vă prelucrează datele cu caracter personal într-un mod incorect, ne puteți contacta. De asemenea, aveți dreptul să adresați o plângere unei autorități de supraveghere (ANSPDCP).

9. ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

Prin folosirea acestui site, acceptati Politică de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal prevazute in acest document.

INTREBARI?

Suntem bucurosi sa va furnizam informatii aditionale sau sa va raspundem la orice fel de intrebari. Va rugam sa ne contactati la:
Tel 021.322 61 65
Fax 021.321 78 50
sau sa ne scrieti pe adresa:
Ilfov, Str. Sinaia Nr.3,
Stefanestii de Jos,
077175
sau la emailul: suport@ambalaje-alimentare.ro